... / Story's / Actueel / BLIND CHANNEL pakt uit met gloednieuwe single ‘Don’t Fix Me’
Actueel

Updated 11/06/2022

Actueel

BLIND CHANNEL pakt uit met gloednieuwe single ‘Don’t Fix Me’

Het Finse post-hardcore en 'gewelddadige pop’ collectief BLIND CHANNEL heeft zijn gloednieuwe single 'Don't Fix Me' uitgebracht, afkomstig van het aankomende album ‘Lifestyles Of The Sick & Dangerous’ dat op 8 juli 2022 verschijnt via Century Media Records.

Blind Channel 2 2022

‘Don’t Fix Me’ is een enorme meezinger met hoog rockgehalte, waar machtige riffs en dreunende drums synths ontmoeten. Voeg daarbij nog meeslepende harmonieën en een waanzinnige rap van zanger Niko Moilanen om het plaatje helemaal af te maken. De begeleidende video werd ingeblikt tijdens BLIND CHANNEL hun recente tournees door de VS en Europa.

Wat betreft de single wist BLIND CHANNEL dit nog te vertellen: “‘Don’t Fix Me’ zet het thema van geknakte en stukgelopen relaties voort, dat op het aankomende album zowat de rode draad is. Deze keer besloten we echter om krachtig en opbeurend te zijn en schreven we iets dat mensen willen schreeuwen terwijl ze de gekste tijd van hun leven hebben. Dit nummer is de soundtrack voor de wildste feesten en de remedie tegen de kater van de dag erna.”

Blind Channel Lifestyles Of The Sick And Dangerous

'Don't Fix Me' werd voorafgegaan door eerder uitgebrachte, bekroonde en miljoenen gestreamde singles als 'Bad Idea', 'Dark Side', 'Balboa' en 'We Are No Saints’, allemaal terug te vinden op hun nieuwe langspeler ‘Lifestyles Of The Sick & Dangerous’. Het album bestellen kan HIER.

Blind Channel - Tour 2022

19/09/2022 Antwerpen, Kavka (B)

20/09/2022 Tilburg, Poppodium 013 (NL) 

Blind Channel tickets: blindchannelofficial.com

Advertising