... / Story's / Radio Rock Tribune / De medailles van 2021! De 15 beste platen volgens ROCK TRIBUNE
Radio Rock Tribune

Updated 31/12/2021

Radio Rock Tribune

De medailles van 2021! De 15 beste platen volgens ROCK TRIBUNE

Dit was 2021 volgens onze redactie. Als plaat van het jaar werd gekozen voor ‘The Burden Of Restlessness’ van KING BUFFALO

King Buffalo - The Burdence Of Restlessness

De laatste dag van 2021 en wat is er dan meer passend om het jaar uit te wuiven met een Top 15, samengesteld door de redactie van Rock Tribune? Dit jaar kunnen we met King Buffalo gerust spreken van een verrassende winnaar. Wat zeker heeft meegespeeld, is de ietwat andere formule die werd gebruikt, want de medewerkers mochten slechts een top 3 in plaats van een top 10 insturen.

Hou King Buffalo ook in de gaten in 2022, want dan sluiten ze hun trilogie - ‘The Burden Of Restlessness’ was het eerste deel, gevolgd door ‘Acheron’ dat in december uitkwam (zie review bij de nieuwe releases) - af met een laatste luik dat ergens begin 2022 zou moeten verschijnen. De redactie wenst alle lezers bij deze een voorspoedig 2022 en hopelijk komt er dan ook een einde aan de pandemie-saga en de daarmee gepaard gaande ellende en miserie die we de afgelopen twee jaar hebben gekend. We hopen alvast op een muzikaal boerenjaar. 

Advertising