... / Story's / Rock Tribune Radio / DEEJAY EKZ convoceert - week 31: SUMMER FESTIVAL FEVER / LOKERSE FEESTEN + ALCATRAZ - DAY 1
Rock Tribune Radio

Updated 22/07/2022

Rock Tribune Radio

DEEJAY EKZ convoceert - week 31: SUMMER FESTIVAL FEVER / LOKERSE FEESTEN + ALCATRAZ - DAY 1

De eerste helft van de maand augustus zal met de Lokerse Feesten en het Alcatraz Open Air voor het nodige vertier zorgen voor de liefhebbers van populaire muziek in het algemeen en zeker de fan van het zwaardere werk. De Lokerse Feesten pakken naar goede gewoonte uit met een aan metal opgedragen dag. Dat wordt dit jaar zondag zeven augustus. Toppers zijn de ‘Gods of metal’ Judas Priest, Lamb Of God en Kreator. Ook de dag erna, maandag acht augustus met de punkdag kan je er nog eens stevig invliegen met onder meer Flogging Molly, Bad Religion en The Interrupters.

Judas Priest Lokerse Feesten 2022

Het weekend daarop is het alle hens aan dek voor de veertiende editie van Alcatraz Open Air in Kortrijk. De festiviteiten beginnen eigenlijk al op donderdag 11 augustus met de Alcatraz Pre-Party met schoon volk als daar zijn The Iron Maidens, BEUK en Fat Bastard. Vrijdag 12 augustus worden als eerste twee groepen Urne (Helldorado) en April Art (Prison) voor de leeuwen gegooid. Afsluiten op de vier podia doen we met Peter Pan Speedrock (Morgue), Sólstafir (Helldorado), Mgła (Swamp) en Accept (Prison). Werk aan de winkel dus voor onze huis-DJ die deze week uitpakt met twee afspeellijsten. Goed voor in totaal zestig acts en meer dan vier uur luisterpret.

Accept Alcatraz Festival 2022