... / Story's / Rock Tribune Radio / DEEJAY EKZ convoceert - week 43: Nieuwe releases
Rock Tribune Radio

Updated 21/10/2022

Rock Tribune Radio

DEEJAY EKZ convoceert - week 43: Nieuwe releases

De websiterubriek ‘Nieuwe releases’ komt niet zo vaak aan bod als het er op aankomt een afspeellijst klaar te stomen voor het weekend dat voor de deur staat. Daar brengen we nu verandering in.

UGLY KID JOE SKID ROW SPIRIT ADRIFT Lamb Of God Omens 4000Px GOATWHORE WAKE THE HU HEILUNG GREG PUCIATO Mirrorcell THE CULT
 

Uiteraard is er een overlapping met de cd-besprekingen die in uw geliefde lijfblad steeds een aantal pagina’s vullen en voor aangenaam leesvoer zorgen. Daar wordt wel heel wat aandacht aan besteed. Toch zijn er altijd platen die door de mazen van het net glippen en ‘vergeten’ worden. Dat probeert onze huis-DJ een beetje goed te maken met een dertigtal nummers gelicht uit de voornoemde rubriek. Goed voor ruim twee uur metal die zo weghappen. Een heel pak oude getrouwen zijn van de partij. Wat dacht u van Journey, The Cult, Ugly Kid Joe en Skid Row, allemaal bands met al heel wat jaartjes op de teller. Ook Soulfly, Darkane, Lamb Of God en Lacrimas Profundere zijn al meer dan twintig jaar actief. Leg alvast uw oor te luisteren en geniet met volle teugen.    En wie weet zit er wel een parel tussen, een dijk van een plaat die u zich absoluut wil aanschaffen.