... / Story's / Rock Tribune Radio / DEEJAY EKZ convoceert - week 48: Het laatste festival van 2022
Rock Tribune Radio

Updated 30/11/2022

Rock Tribune Radio

DEEJAY EKZ convoceert - week 48: Het laatste festival van 2022

In december sluit BLAST FROM THE PAST het festivaljaar 2022 in schoonheid af. De Waregemse Metal Days vinden niet plaats.

Oorspronkelijk stonden er in december nog twee festivals op de planning, maar de de organisatie van de Waregemse Metal Days zag zich genoodzaakt om hun driedaagse metalfestijn noodgedwongen te annuleren. Alle verkochte tickets vanaf 2020 worden voor het einde van het jaar terugbetaald.

Coroner BFTP 2022

Een naam als een klok op Blast from the Past: CORONER  

Het is een feit dat de nasleep van de corona-ellende en de uit de pan swingende energieprijzen heel wat groepen en organisaties voor voldongen feiten hebben geplaatst. Velen zagen geen andere oplossing dan tournees en concerten te annuleren of te verplaatsen naar volgend jaar; in de hoop dat alles dan weer min of meer normaal verloopt. Onze huis-DJ vond het zonde om de mooie affiche van WMD zo maar af te voeren. Samen met de bands die op BFTP wél zullen te zien zijn prijken ze toch in onze afspeellijst voor deze week. Goed voor zesendertig tracks en ruim twee en een half uur fijnbesnaarde metal. Veel luistergenot. 

Raven Photo04

BONFIRE annuleerde hun passage op BFTP, maar de organisatie wist met RAVEN een uitstekende vervanger aan te trekken