... / Story's / Rock Tribune Radio / DEEJAY EKZ convoceert - week 59: Dinsdag 14 februari is het weer Valentijn
Rock Tribune Radio

Updated 10/02/2023

Rock Tribune Radio

DEEJAY EKZ convoceert - week 59: Dinsdag 14 februari is het weer Valentijn

Dinsdag is het weer zo ver, want op 14 februari is er de jaarlijkse hoogmis van de romantische liefde. Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten.

Valentijnsdag 2023

De dagen schrijden voorbij ook van 2023 en na Maria Lichtmis, de dag waarop we de terugkeer van het licht vieren is de volgende feestdag die er aankomt Valentijn. Je kan er voor of tegen zijn, maar 14 februari is en blijft een dag die veel mensen beroert. Een dag ook vol goede voornemens en waar liefdesbanden worden gesmeed, hernieuwd, maar ook verbroken. Wie vreest voor gebrek aan inspiratie, het verkeerde geschenk te hebben gekocht of een foute plaats van afspraak te hebben gekozen geen nood, tijdens de dagen voorafgaand aan Valentijn krijg je via alle media en sociale kanalen een zee van tips en goede raad die succes verzekeren. Wie geen feestvarken is er een even mooi en verstandig alternatief: alle heisa laten passeren en de avond doorbrengen zoals je gewoon bent. Saai misschien, doch ook veilig, tenzij je partner van verrassingen houdt. 

Valentijnskaart 2023

Onze huis-DJ liet zich ook dit jaar verleiden tot het samenstellen van een afspeellijst met een variëteit aan liefdesliedjes, stuk voor stuk metal gerelateerd. Geniet van jullie weekend en wie er zin in heeft ook van Valentijn op dinsdag.