... / Story's / Rock Tribune Radio / DEEJAY EKZ convoceert - week 61: De eerste festivals kondigen zich aan
Rock Tribune Radio

Updated 24/02/2023

Rock Tribune Radio

DEEJAY EKZ convoceert - week 61: De eerste festivals kondigen zich aan

We zijn nog maar februari, maar toch wordt het festivalseizoen langzaam maar zeker op gang getrokken. De twee eerstkomende die in het verschiet liggen zijn het COMPLEXITY FEST 2023 dat dit weekend doorgaat in het Patronaat in Haarlem en volgende maand is er OILSJT OMPLOFT XII in de Sint-Annazaal in Aalst, dat net als vorig jaar gespreid wordt over twee dagen (24 en 25 maart).

Het zit vervat in de naam COMPLEXITY. De eerste volledige editie in drie jaar - terug in volle glorie na de pandemie - brengt een veelbelovende en erg gevarieerde line-up in slagorde. Met onder meer TRIBULATION, AIMING FOR ENRIKE, AUTHOR & PUNISHER, BIRDS IN ROW, maar ook IRON JINN, KAYO DOT, KLAKMATRAK, STAKE en TUSKAR, kiest de organisatie volop voor het verrassingselement met een aantal vaste waarden en enkele tot de verbeelding sprekende nieuwkomers. Tickets zijn nog te verkrijgen via de volgende link: TICKETS COMPLEXITY FEST 2023.

Complexity Fest 2023 affiche

Deze twaalfde editie van OILSJT OMPLOFT is de jaarlijks terugkerende hoogmis van thrash metal, hardcore, punk en death metal. Twee affiches die schoon volk beloven met onder meer op vrijdag EVIL INVADERS, WARBRINGER en MASON plus op zaterdag DISCHARGE, CARNATION, BONDED, VARUKERS en SERIAL PISSERS. Van die laatste ontbreekt jammer genoeg een track in de afspeellijst, want is voorlopig nog niet terug te vinden bij streamingdienst SPOTIFY. Tickets voor OILSJT OMPLOFT XII koop je HIER.

Oilsjt Omploft poster 2023

Een voorproefje van beide evenementen krijg je in de Rock Tribune Radio editie van deze week.