... / Story's / Rock Tribune Radio / DEEJAY EKZ convoceert - week 77: IEPER HARDCORE FEST
Rock Tribune Radio

DEEJAY EKZ convoceert - week 77: IEPER HARDCORE FEST

Het is die tijd van het jaar: de festivals volgen elkaar in sneltempo op. Het eerstvolgende dat enige opwinding veroorzaakte bij onze huis-DJ is het HARDCORE FEST in Ieper dat plaatsvindt van 7 tot en met 9 juli.

Sheer Terror 2022

Tijdens de driedaagse krijg je een staalkaart te horen van waar en wat hardcore deze dagen voor staat. In totaal maken er maar liefst drieënvijftig bands hun opwachting. Ligt de nadruk op hardcore als genre, dan mag je dit toch iets breder interpreteren. Sommige bands klinken iets meer gevarieerd en je mag je verwachten aan uitstapjes richting punk, thrash, post-hardcore, Oi, metalcore en zelfs doom en black metal. De aangekondigde hoofdacts Cro-Mags, Nasty en Sheer Terror, krijgen onder meer het gezelschap van High Vis, Killing Time en One Step Closer. Ook heel wat Belgische bands zijn van de partij met onder andere Alkerdeel, Circle, Haemers, Surge Of Fury en Primal Truth. En voor wie er maar niet genoeg van krijgt: op 6 juli is er nog IEPERFEST 2023 PRE-FEST met Sorcerer, Inclusion, Game Changer, Weak Link en Soul Blame.

Nasty 2023

Tickets zijn te verkrijgen HIER. De locatie waar het festival doorgaat is JOC in Ieper, adres: Maarschalk Fochlaan 3. Het festival loopt verspreid over drie podia: een binnenpodium, een buitenpodium en een meer dan muziekpodium. Een plannetje en alle andere nuttige info vind je terug op website: https://ieperfest.com/. 

Cro-Mags Patronaat 2022