... / Story's / Actueel / Het ideale eindejaarscadeau! Neem nu een abonnement op Rock Tribune of schenk een Gift Card
Actueel

Updated 08/12/2022

Actueel

Het ideale eindejaarscadeau! Neem nu een abonnement op Rock Tribune of schenk een Gift Card

Net voor de kerstperiode ons leven inpalmt, komt er op 20 december nog een nieuwe ROCK TRIBUNE aan. En daar steekt als nieuwjaarspresentje voor onze lezers een 32 pagina’s (!) tellende special én een gratis cd bij.

AD FOR KISS SPECIAL Edition Full

Niet zomaar ‘een special’ maar een fijn naslagwerk over ‘KISS in België’ met een overzicht van alle passages van de roemrijke band in ons land én een pak exclusieve foto’s! Een special om rustig van te genieten én natuurlijk eentje om bij te houden. Dat wil je toch niet missen? Daarom een gouden tip: doe jezelf een plezier en neem NU een abonnement! Klik HIER voor meer informatie!

Schenk een GIFT CARD

Nog op zoek naar een exclusief cadeau? Kopzorgen over wat je nu weer moet kopen? Check dan de ‘GIFT CARD van ROCK TRIBUNE’. Je kiest zelf het bedrag dat je wilt schenken aan de ontvanger om het magazine in huis te halen. Geef toe: het kost je amper tijd én het is ook nog een tof cadeau! Meer info? Stuur een mailtje naar rocktribune.abonnementen@telenet.be met als onderwerp GIFT CARD. Wij doen dan verder het nodige.  

Unknown 3