... / Story's / Actueel / MEMORIAM-boegbeelden Karl Willetts en Scott Fairfax maken verrassend uitstapje
Actueel

MEMORIAM-boegbeelden Karl Willetts en Scott Fairfax maken verrassend uitstapje

Onder de noemer THE H DRIVE PROJECT bundelen Scott Fairfax (Memoriam, As The World Dies) en Karl Willetts (Memoriam, Bolt Thrower) opnieuw de krachten, maar deze keer met een verrassend episch, soms bijna etherisch geluid gebaseerd op synth keyboards en heavy riffs.

HDP 2

Dat beide heren gepokt en gemazeld zijn in de death metalscene kunnen ze geenszins verstoppen. Het eerder filmische karakter van de beide songs op het 12 minuten durende ‘Syntax Zero One’, enkel verkrijgbaar in een gelimiteerde 10” vinyl oplage, krijgt een heavy en donker randje mee dankzij enkele monumentaal zware riffs en natuurlijk Karls rauwe en emotionele zang. THE DRIVE PROJECT laat zich niet binden aan één genre en combineert een bekemmend galactische sfeer met jaren 80 synth-infusies en vlagen zwaar aangezette elementen, uitmondend in ​​innovatieve melodieën met sterk persoonlijke teksten.

‘Syntax Zero One’ verschijnt via Seasons Of Mist en is vanaf 27 mei 2022 verkrijgbaar als gelimiteerde 10" vinyl in speciale kleuren in een luxe verpakking.