... / Story's / Actueel / OUTSHINE onthult de eerste single van het aankomende album ‘The Awakening’
Actueel

OUTSHINE onthult de eerste single van het aankomende album ‘The Awakening’

De Zweedse goth-rock/metal band OUTSHINE zal op 13 mei 2022 hun vijfde langspeler ‘The Awakening’ presenteren via Rockshots Records. Het album volgt hun vier eerdere lp's sinds het begin in 2007. Met een visioen van duisternis en melancholie in een visueel landschap gaat hun aanstaande album helemaal over wat er in de wereld is gebeurd tijdens pandemische tijden.

Outshine The Awakening

"Dit COVID-19 tijdperk heeft zijn tol geëist van de muziekwereld en heeft aangetoond dat in moeilijke tijden de machthebbers en de elites niets om de gewone mens geven. De leugens, corruptie, verborgen agenda's en de opkomst van fascistisch gedrag van zowel onbekende als bekende ‘leiders’. Alles wat we in de laatste decennia hebben gezien breidt zich uit, beïnvloedt en misleidt mensen over de hele wereld waardoor die zich tegen elkaar keren. Het is een verdorven verheerlijking van de elite die niet de gewone mens in gedachten heeft. De pandemie heeft duidelijk aangetoond wie er wint en wie niet. Wie het al niet breed heeft en de middenklasse worden armer, de rijken waanzinnig rijk en de politici buigen zich naar hun wil om zelf niet het doelwit te worden", zegt bandoprichter, gitarist en zanger Jimmy Boman.

Het album bestellen kan HIER.

Outshine It's All Lies

OUTSHINE's nieuwe videoclip voor de single ‘It's All Lies’ visualiseert Bomans statement. Moeten we de reguliere media of politieke leiders vertrouwen alleen maar omdat ze er leuk uitzien of zich aardig gedragen? En als we niet gehoorzamen, zullen ze ons dan opjagen en monddood maken?