... / Story's / Actueel / SABATON nieuwe headliner op Graspop
Actueel

Updated 01/02/2022

Actueel

SABATON nieuwe headliner op Graspop

Aerosmith heeft zijn komst naar GMM 2022 geannuleerd. Achter de schermen heeft de organisatie er alles aan gedaan om een waardige vervanger te vinden. ‘Dat was allesbehalve een makkelijke opdracht’, luidt het. 'Maar niet getreurd: GMM heeft een band van formaat weten te strikken. The Swedish War Machine komt terug naar Dessel. SABATON is de nieuwe headliner op zondag 19 juni.'

Sabaton’s tiende album, ‘The War to End All Wars’, komt uit op 4 maart 2022 via Nuclear Blast. Het nieuwe conceptalbum werd geschreven en opgenomen in 2021, in volle coronapandemie. De 11 gloednieuwe nummers geven een diepgaande inkijk in wreedheden, mirakels en gebeurtenissen in de context van WO I die de band nog niet had belicht.

‘Het belooft weer een schitterende passage van het Zweedse pantserbataljon te worden’, aldus GMM. ‘Benieuwd wat ze nu weer uit hun helm gaan toveren? Je ziet het op Graspop Metal Meeting 2022!

De ticketverkoop van GMM blijft lopen als een trein. Er zijn enkel nog dagtickets voor vrijdag beschikbaar. Koop je tickets HIER.

Fullband6