... / Story's / Actueel / STATIC-X maakt psychedelische, door drugs aangedreven seksrit
Actueel

Updated 05/10/2023

Actueel

STATIC-X maakt psychedelische, door drugs aangedreven seksrit

Naar aanleiding van de aftrap van het eerste deel van de Machine Killer tour deze week, brengt STATIC-X een nieuwe videoclip uit van het aankomende album ‘Project Regeneration: Vol. 2’ dat op 26 januari 2024 verschijnt. Het nummer – ‘Z0mbie’ - is een auditieve aanval die de Evil Disco sound demonstreert waar de industrial band bekend om staat.

‘Project Regeneration: Vol. 2’ is een verzameling van 14 gloednieuwe tracks die de laatste vocale optredens en muzikale composities bevatten van oprichter Wayne Static. Het nieuwe album werd geproduceerd door STATIC-X's huidige zanger/gitarist Xer0 en gemixt/gemasterd door oude bekend Ulrich Wild.

Static X

‘Zombie’, met Xer0 op leadzang, heeft een gitaarriff gecreëerd door bandoprichter Wayne Static en werd opgenomen door de originele Wisconsin Death Trip line-up met bassist Tony Campos, gitarist Koichi Fukuda en drummer Ken Jay. De video is een geanimeerde clip gemaakt door Makinita Silva en geregisseerd door Static-X creative director Edsel Dope. De video neemt de kijker mee op een psychedelische, door drugs aangedreven seksrit, met een groot aantal kleurrijke personages en is de perfecte metgezel voor de nieuwste track van ‘Project Regeneration: Vol. 2’.