... / Story's / Concerten / ARCHITECTS komen op 25 januari 2024 naar Antwerpen
Concerten

Updated 21/08/2023

Concerten

ARCHITECTS komen op 25 januari 2024 naar Antwerpen

Op donderdag 25 januari 2024 komt de Britse metalcoreband ARCHITECTS in het kader van hun ‘European Tour 2024’ naar de Lotto Arena in Antwerpen. Support acts van dienst zijn Spiritbox en LOATHE. De ticketverkoop start donderdag 24 augustus om 10.00 u via livenation.be.

Als Architects live speelt, kan je er zeker van zijn dat het vat met superlatieven mag worden opengetrokken. Na een straffe show eerder deze zomer op Graspop Metal Meeting, komen de Britse metalcore helden ons deze winter indoor verwarmen met hun ‘European Tour 2024’. Na de passage in 2019 met de ‘Holy Hell Tour’ staat de band op donderdag 25 januari opnieuw in de Lotto Arena in Antwerpen.

Architects Foto

De band rond drummer Dan en leadgitarist Tom Searle ontstond in Brighton in 2004. Zaten ze niet in de studio prima in het gehoor liggende metalcore te maken, dan was de groep wel op tour. ARCHITECTS groeide op die manier uit tot een topact die moeiteloos arenazalen als de Lotto Arena doet vollopen. Indrukwekkende visuele effecten, een weergaloos lichtspektakel, strak samenspel tussen de bandleden … De dynamiek tussen muziek en beeld staat bij ARCHITECTS live altijd fenomenaal goed op elkaar afgesteld.

Mooi eerbetoon

Na het overlijden aan kanker van gitarist Tom in 2016 ging de band even door een emotioneel moeilijke periode. Er was echter geen mooier eerbetoon aan hun vriend dan de plaat ‘Holy Hell’ uit 2018. De drive is sindsdien helemaal terug. Releases volgen elkaar in sneltempo op zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. In 2021 verscheen ‘For Those That Wish To Exist’ en dit jaar verrasten ze fans en critici met hun tiende langspeler ‘The Classic Symptoms Of A Broken Spirit’.

Tickets

De ticketverkoop start donderdag 24 augustus om 10.00 u via livenation.be. De ticketprijs bedraagt €47,75 (incl. servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Architcts Antwerp 2024