... / Story's / Concerten / WIN TICKETS voor AVATAR, DEVIN TOWNSEND en BEARTOOTH!
Concerten

Updated 14/04/2023

Concerten

WIN TICKETS voor AVATAR, DEVIN TOWNSEND en BEARTOOTH!

De concerten volgen elkaar de komende weken in sneltempo op. Via Live Nation kregen we een aantal tickets om weg te geven aan de lezers van Rock Tribune. Win nu tickets voor DEVIN TOWNSEND op 24 maart, BEARTOOTH op 28 maart en AVATAR op 29 maart. Alle concerten vinden plaats in AB, Brussel.

DT

DEVIN TOWNSEND was genoodzaakt om zijn oorspronkelijke concert van 20 april 2022 in Ancienne Belgique uit te stellen. Progressive metal, melodieuze rock met invloeden uit de jazz, blues, industrial of zelfs symfonische rock, bij Devin Townsend komt het allemaal aan bod. Nadat hij als 19-jarige meewerkte aan een album van Steve Vai richtte hij al snel zijn eigen band Strapping Young Lad op, waarmee hij snelle en agressieve trash metal maakte. Ook zijn soloalbums zijn stuk voor stuk fascinerende kunstwerken waarbij hij zijn veelzijdigheid in de verf zet. De Canadese virtuoos stelt zijn nieuwe album ‘Lightwork’ live voor in AB op 24 maart 2023 en dat wordt alweer een garantie op een avond vol verwondering.

Bear

Zin in een avond harde gitaren met een stevige portie hardcore en metal? Dan ben je bij BEARTOOTH aan het juiste adres. Sinds de release van hun debuutalbum ‘Disgusting’ in 2014 heeft Beartooth zich gevestigd als een van de referenties van de internationale metalscene. Dankzij hun clevere mix van punk, metal en hardcore verleidde de band een groot publiek van kenners en brachten ze in 2016 hun tweede album ‘Agressive’ uit. Ondertussen is met ‘Below’ album nummer vier uit. Fans van het genre zullen zich nog meer tegoed kunnen doen aan de aangrijpende melodieën, ondersteund door zowel solide als verbluffende vocalen. Stray From The Path en Motionless in White komen mee als special guests.

Avatar

AVATAR, opgericht in 2001 in Göteborg, maakt naam in de internationale scene met krachtige songs en een bijzonder kleurrijk imago. De band weet ieders aandacht te trekken met solide liveoptredens die worden overtroffen door een nauwkeurig, zwaar en zinderend geluid. Als ware metaltovenaars mixen de Scandinaviërs choreografie, theatrale effecten en stevige gitaren, overgoten door de fratsen van hun charismatische frontzanger Eckerström, een cinematografisch personage die schippert tussen de Joker en The Crow. De Zweedse band komt op 28 maart 2024 naar Brussel om er hun jongste album ‘Dance Devil Dance’ voor te stellen. Ook Veil Of Maya en Kassogtha zijn die avond van de partij.

Rock Tribune heeft tickets ‘te geef’ voor deze concerten. Wil jij van de partij zijn, stuur dan een mail naar info@rock-tribune.com met jouw favoriete band als onderwerp en daarin het antwoord op de volgende vraag:

In welk jaar was AVATAR headliner op het Alcatraz festival in Kortrijk?  

De winnaars worden persoonlijk verwittigd via mail.