... / Story's / Concerten / WITHIN TEMPTATION kondigt tweede concert aan in Lotto Arena
Concerten

WITHIN TEMPTATION kondigt tweede concert aan in Lotto Arena

Bij de release van hun nieuwe studioalbum 'Bleed Out' op 20 oktober 2023 kondigde de Nederlandse metalband WITHIN TEMPTATION een Europese Arena Tour aan. De Belgische datum op 5 oktober 2024 zou meteen ook de première van de tournee worden. Nu deze show volledig is uitverkocht en vanwege de grote vraag naar tickets, kondigt de band dan ook een extra concert aan op vrijdag 4 oktober 2024 in dezelfde Lotto Arena.

De band met frontvrouw Sharon den Adel belooft haar fans met een onvergetelijke liveshow het langverwachte achtste studioalbum 'Bleed Out' voor te stellen. Zelfs na een carrière van 25 jaar is de nieuwe plaat een gewaagde sprong vooruit. Van keiharde riffs tot symfonische melodieën die hun roots blootleggen, WITHIN TEMPTATION heeft op dit album een pad uitgestippeld dat zowel muzikaal als tekstueel keihard is. 'Bleed Out' wordt wereldwijd geprezen en toont de Nederlandse band  in de voorhoede van de hedendaagse metal. De band is niet bang om een ​​sociaal en politiek standpunt in te nemen over veel kwesties in de wereld van vandaag. Even episch als uitgesproken, verkondigen Sharon en haar bandleden zowel hun morele overtuigingen als hun onbevreesde benadering van muziek.

IMG 0410 V2

Europese Tour 2024

De Europese arenatour brengt de band in het najaar van 2024 langs iconische zalen op het continent én over het kanaal. De tour begint in oktober 2024 met shows op legendarische locaties zoals de Londense Wembley Arena (UK), Lotto Arena in Antwerpen (BE), Ziggo Dome in Amsterdam (NL) en Adidas Arena in Parijs (FR). Maar eerst staat er in het voorjaar nog een tournee door Zuid-Amerika op de planning.

Tickets voor de nieuwe concertdatum zijn vanaf nu te koop via livenation.be en biebob.be.