... / Story's / Concerten / WITHIN TEMPTATION start 'Bleed Out 2024' Tour met show in Lotto Arena
Concerten

WITHIN TEMPTATION start 'Bleed Out 2024' Tour met show in Lotto Arena

Na de succesvolle co-headline ‘Worlds Collide Tour' met Evanescence is WITHIN TEMPTATION trots om hun ‘BLEED OUT 2024 TOUR’ aan te kondigen. Op zaterdag 5 oktober 2024 staat Nederlands grootste rockband in de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop start op vrijdag 6 oktober om 10.00 u.

De band met frontvrouw Sharon den Adel belooft haar fans opnieuw een onvergetelijke liveshow én het langverwachte achtste studioalbum voor te stellen. Zelfs na een carrière van 25 jaar is de nieuwe plaat 'Bleed Out' (release 20 oktober 2023) een gewaagde sprong vooruit voor de band. Van keiharde riffs tot symfonische melodieën die de roots van de band blootleggen, WITHIN TEMPTATION heeft op dit album een pad uitgestippeld dat zowel muzikaal als lyrisch onverschrokken en keihard is. Een sonische reis die episch en onverschrokken openhartig is. Nu meer dan ooit is dit een band die niet bang is om met een vuist in de lucht een standpunt in te nemen over kwesties die zij belangrijk vinden.

Naast de stevige thema's is er ook plaats voor luchtigheid zoals de nieuwste single ‘Ritual’. "Het is een leuk nummer over verleiding”, legt Sharon den Adel uit, “Het gaat over de dame die de macht overneemt in een door mannen gedomineerde wereld en haar eigen initiatief neemt.”

IMG 0410 V2

De ticketverkoop voor het concert in Lotto Arena start op vrijdag 6 oktober om 10.00 u via livenation.be en biebob.be.​