... / Story's / Festivals / Eerste 15 namen voor 48e editie van SJOCK
Festivals

Updated 15/12/2023

Festivals

Eerste 15 namen voor 48e editie van SJOCK

Met onder meer Bad Religion, Sick Of It All en Agnostic Front heeft SJOCK de eerste 15 bands van de 48e editie van het festival aangekondigd. SJOCK 2024 vindt plaats op vrijdag 5 juli, zaterdag 6 juli en zondag 7 juli op festivalterrein Poeyelhei Gierle nabij Turnhout (BE). De komende maanden worden de overige acts bekendgemaakt.

De namen

Bad Religion, Sick Of It All, Agnostic Front, The Gories, Detroit Cobras, New Bomb Turks, The Sadies, The Delta Bombers, Authority Zero, CIVIC, Left Lane Cruiser, Grade2, Lambrini Girls, The Country Side of Harmonica Sam en Carrie Nation and the Speakeasy: dat zijn de namen van de acts die de organisatie heeft vrijgegeven.  

Hét rock-‘n-roll-mekka van Europa

Al 48 jaar lang doet Europa's best bewaarde festivalgeheim SJOCK tegen alle heersende trends, hypes, inflatie en overige gekkigheid in gewoon stoïcijns zijn eigen ding: middenin de zomer een driedaags zonovergoten muziekfestival organiseren waar de tofste bands uit de wereld van de punk- en garagerock, hardcore, trash, surf, rock- en psychobilly, country(blues) en aanverwante rock-‘n‘-rollgenres komen spelen. De bezoekers beschouwen Sjock als hun jaarlijkse bedevaart naar hét rock-‘n-roll-mekka van Europa. Waar de food & drinks nog immer heel goed betaalbaar zijn (net als de tickets overigens en waar de gemoedelijke sfeer onovertroffen is.

Drie dagen, drie podia, lage bierprijzen

Sjock, het oudste nog bestaande alternatieve én onafhankelijke festival van België is al sinds jaar en dag een initiatief van de vrijwilligers van Jeugdhuis ’t Hoekske in Gierle. Het is de oervader van festivals als Groezrock, Jera On Air, Speedfest, Helldorado en ScumBash. In al die jaren tijd is het evenement uitgegroeid tot een uniek festival, waar Rock met de grote R centraal staat. De laatste zes edities verkocht Sjock uit.

Early bird tickets

Onder het motto ‘Beter één vroege Sjockvogel in de hand dan tien in de lucht’ laat SJOCK vanaf NU een gelimiteerd aantal Early Bird combitickets (á 85 euro) uit hun kooi vliegen. Begin volgend jaar zullen dan de reguliere (dag- en combi)tickets in de verkoop gaan tegen een nog steeds voordelige prijs. Voor trotse ouders die hun kinderen de wereld van de rock-’n’-roll willen laten beleven is er opnieuw goed nieuws. Inkom voor kinderen onder 14 jaar is ook volgend jaar gratis als ze begeleid worden door een ouder.

Info en tickets: www.sjock.com/tickets

Sjock 1