... / Story's / Festivals / PRAYING MANTIS, VULTURE en KEV RIDDLES' BAPHOMET vervolledigen affiche van BLAST FROM THE PAST
Festivals

Updated 05/01/2022

Festivals

PRAYING MANTIS, VULTURE en KEV RIDDLES' BAPHOMET vervolledigen affiche van BLAST FROM THE PAST

De eerder aangekondigde bands Tokyo Blade, Vulture's Vengeance en Warhead hebben hun komst naar de komende editie van Blast from the Past geannuleerd. Maar niet getreurd, met Praying Mantis, Vulture en Kev Riddles' Baphomet zijn waardige vervangers gevonden en is de affiche ook compleet. Het wordt opnieuw feesten op 9 april in Kuurne.

Blast 1

"Door onvoorziene persoonlijke problemen moeten we helaas mededelen dat we niet in staat zullen zijn om op Blast from The Past Festival te spelen”, kondigde Vultures Vengeance’s TT Steele de annulatie van zijn band aan. “Het is de allereerste keer dat we een show afzeggen, en daarom vinden we het erg jammer voor alle mensen die ons na bijna twee jaar weer op het podium hadden willen zien staan."

Naast Vultures Vengeance vallen ook de afzeggingen van Tokyo Blade en Warhead te betreuren. De organisatie is echter niet bij de pakken blijven zitten en heeft drie waardige vervangers gevonden.

Praying Mantis wil graag nog eens fors uitpakken met hun typische eigen melodieuze stijl van NWOBHM. De Duitse speed/thrash metallers Vulture zakken voor het eerst af naar het Blast podium en beloven Kuurne te trakteren op een resem Teutoonse donderslagen. Kev Riddles' Baphomet brengt old school Angel Witch klassiekers. Origineel Angel Witch-lid Kev 'Skidz' Riddles en ex-lid Richie Wicks zullen alle klassieke tracks uit het 1977 - 1981 tijdperk ten gehore brengen.

Tickets en info: www.bftpfestival.com/tickets