... / Story's / Festivals / SJOCK 45 bijna compleet - nog zes namen te gaan
Festivals

Updated 18/02/2022

Festivals

SJOCK 45 bijna compleet - nog zes namen te gaan

"Natuurlijk waren we een paar weken geleden extreem ontdaan toen The Mighty Mighty Bosstones hun splitsing aankondigden", klinkt het bij de organisatie van Sjock. "We weten nu dat de splitsing definitief is en dat de Bosstones zich niet zullen committeren aan de shows die ze hebben aangekondigd. Een waardige vervanger wordt snel gezocht."

Sjock 45 Flyer 2022

Sjock werkt er dus hard aan om je een geschikte vervanger voor te stellen "En dat brengt ons bij de vervanger die we gevonden hebben voor New Bomb Turks, die hun tourplannen uitstelden naar 2023. Niemand minder dan action rock fenomeen Peter Pan Speedrock keert terug naar Sjock! Dit wordt een van de twee exclusieve Belgische reünieshows, dus mis deze kans niet om te rocken met de beste band uit Eindhoven Rock City!"

Sjock 45 Flyer 2 2022

"Maar dit is niet alles, we zijn ook verheugd de lokale gezellige punkers Hukkelfukkers, het Deens/Braziliaanse garageduo The Courettes uit de jaren 60, de opwindendste straatpunkers van Londen The Chisel en de meest wanhopige rock-n’-rollers Los Killer Tones van Mexico-Stad aan te kondigen!"

"Dit maakt onze line-up voor de 45ste editie van Sjock BIJNA compleet, we hebben nog zes bands in petto, die we volgende maand aankondigen ... we beseffen dat het veel wordt om te onthouden, dus we hebben alle bands HIER opgesomd.

Tickets zijn te koop via www.sjock.com

Degenen die in de loop van 2019-2020 al hun Sjock 45 tickets hebben gekocht: uw tickets blijven uiteraard geldig!

George Thorogood Sjock 2022 Peter Pan Speedrock Sjock 2022 Nine Pound Hammer Sjock 2022 The Bobby Lees Sjock 2022