... / Story's / Festivals / VITAL REMAINS annuleert optreden op ALCATRAZ - SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH neemt hun plaats in
Festivals

Updated 14/06/2023

Festivals

VITAL REMAINS annuleert optreden op ALCATRAZ - SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH neemt hun plaats in

Omdat Tony Lazaros nog herstellende is van zijn hersentumor-operatie, zal Vital Remains deze zomer niet door Europa touren. Met het Oostenrijkse combo SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH heeft ALCATRAZ een geschikte vervanger weten te strikken.

SPPS Band 2023 Low Quality

Door een geschil over de rechten van de bandnaam is voormalig PS-opperhoofd Martin Schirenc gedwongen om onder deze vreemde naam te opereren, maar dat is slechts een voetnoot. In wezen is dit de voortzetting van Pungent Stench waarvoor Schirenc een nieuwe bezetting heeft aangetrokken. Het resultaat is hetzelfde: smerige deathgrind met crusty gitaarwerk en ranzige grunts. Pungent Stench beleefde hun hoogtijdagen in het begin en midden van de jaren 90 dankzij eigenzinnige deathmetal doordrenkt met groovy rock en zelfs blues. Pungent Stench was spraakmakend vanwege hun controversiële albumhoezen - in die tijd tenminste - en schokkende teksten die draaiden om gore, parafilie en zwarte humor. ALCATRAZ is de perfecte kans om deze unieke band te zien. SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH speelt op zondag 13 augustus op de Swamp Stage. 

Alle info en tickets voor ALCATRAZ vindt u HIER.

SPPS