... / Story's / Actueel / ALCATRAZ BASH pikt de draad weer op met preselecties in Elpee en South of Heaven
Actueel

ALCATRAZ BASH pikt de draad weer op met preselecties in Elpee en South of Heaven

Twee jaar geleden organiseerde Rock Tribune de eerste editie van de ALCATRAZ BASH, een wedstrijd voor jonge en ambitieuze bands met een felbegeerde spot op het ALCATRAZ-podium als inzet. Na de eerste finale ging het land op slot en werden alle concerten, inclusief het festival zelf, zonder pardon afgelast. Vandaag nemen we de draad terug op voor de tweede en de derde halve finale op 8 en 9 april 2022.

De winnaars van de eerste halve finale, BEUK en ABBACINATION blijven vanzelfsprekend geselecteerd voor de finale BASH. Voor de resterende vier finaleplaatsen brandt de strijd opnieuw los op vrijdag 8 april in Muziekcafé Elpee in Deinze en op zaterdag 9 April in South of Heaven in Bilzen. De finale BASH, waar twee van de zes bands een ticket kunnen verdienen voor een optreden op ALCATRAZ HARD ROCK & METAL FESTIVAL 2022, vindt plaats op zaterdag 23 april in Hell in Diest.

Tijdens de beide halve finales zal een jury, samengesteld uit journalisten van Rock Tribune, aanwezigen uit het publiek en een vertegenwoordiging van de Alcatraz-organisatie, telkens de twee beste bands selecteren. Tijdens de finale BASH in Diest komen muzikanten Daan (Off The Cross) en Joe (Evil Invaders) de jury versterken.

Conform de actuele coronabarometer kunnen alle optredens zonder beperkingen plaatsvinden. De toegang is GRATIS!

De selecties

Vrijdag 8 april – Elpee, Deinze

FAT BASTARD

DEMENZIA MORTIS

ETHEREAL DARKNESS

AUGUST LIFE

Zaterdag 9 april - South of Heaven, Bilzen

CATHUBODUA

MERIDIAN 4

SIN SAVAGE

NEPHYLIM

X-TINXION

OCEAN ENCOUNTERS

 

Arpil2022 Metalbash Copy