... / Story's / Actueel / ALICE COOPER kondigt met ‘Road’ gloednieuw album aan - verschijnt op 25 augustus 2023 via earMUSIC
Actueel

ALICE COOPER kondigt met ‘Road’ gloednieuw album aan - verschijnt op 25 augustus 2023 via earMUSIC

Geproduceerd door Bob Ezrin, met wie Cooper al decennialang samenwerkt, is het geschreven, gecomponeerd en opgenomen met zijn vertrouwde bandleden: Ryan Roxie [gitaar], Chuck Garric [bas], Tommy Henrikson [gitaar], Glen Sobel [drums] en Nita Strauss [gitaar] . ‘Road’ kanaliseert de geest van de oude school Alice met direct herkenbare pit en veel enthousiasme. Het is alles wat je van hem zou hopen en meer.

Alice Cooper 2023 - Foto: Jenny Risher

Foto: Jenny Risher

Alice Cooper Road cover

De albumopener en eerste single ‘I'm Alice’ zet de toon voor het album met zijn stuwende drumbeat terwijl gitaren in de verte jammeren. Alice's direct herkenbare rasp houdt stand: “Ik weet dat je op zoek bent naar echt plezier. Dus, laat me je voorstellen aan een vriend van mij. Ik ben Alice. Ik ben de meester van de waanzin; de sultan van verrassing... dus wees niet bang, kijk gewoon in mijn ogen.”

‘Road’ wordt op 25 augustus 2023 uitgebracht op earMUSIC in een breed scala aan formaten en beperkte vinylkleuren. Als aanvulling op het thema van het album wordt de bonus-dvd/Blu-ray geleverd met de volledige liveshow van ALICE COOPER op Hellfest 2022 en bevat alle klassiekers en zelden gespeelde, maar daarom niet minder gewaardeerde nummers.

Stap in en sluit je aan bij ALICE COOPER en zijn toerende band op deze meedogenloze reis. ‘Road’ nu al bestellen kan HIER.