... / Story's / Actueel / AMARANTHE brengt opmerkelijke video uit voor 'Crystalline'
Actueel

AMARANTHE brengt opmerkelijke video uit voor 'Crystalline'

'Crystalline' is een song die tijdens AMARANTHE's adembenemende liveshows bij veel luisteraars voor een kippenvelmoment zorgt. Dat gevoel heeft de band nu vastgelegd in een opmerkelijke videoclip. Het majestueuze samenspel tussen orkestrale arrangementen en distortion gitaren wordt visueel onderstreept in nieuwe muziekvideo, niet in het minst door de vocale interactie tussen Elize Ryd en Nils Molin.

Amar

Met het uitbrengen van deze muziekvideo tilt AMARANTHE het anthem naar een nieuw niveau waardoor het nummer weer tot leven komt, ondersteund door de passie en de emoties die nu ook visueel worden overgebracht. "'Crystalline' is een nummer geboren uit pure instant emoties”, luidt het bij de band. “We vonden dat het nummer zijn eigen spotlight verdient als single samen met een video. Deze werd opgenomen in Rydzyna, een 17e-eeuws kasteel net buiten Wrocław in Polen. We hopen dat jullie net zoveel van het resultaat genieten als wij!"

Cryst

Alsof dat nog niet genoeg was, viert het nummer een wedergeboorte en wordt nu uitgebracht als 'Crystalline (Orchestral Version)' dat niet alleen verschilt in geluid, ook de emoties en harmonieën die door de orkestrale elementen worden gedragen, kunnen nu echt ‘gevoeld’ worden. De nieuw gearrangeerde orkestversie wordt uitgebracht samen met de originele versie van het nummer, aangezien deze versie te horen is in de nieuwe muziekvideo. De orchestrale versie kun je HIER beluisteren. 

Amaranthe LIVE

Speciale festivalshow

13/08/2022 - Alcatraz Festival, Kortrijk (BE)

Europese tour (met BEYOND THE BLACK, BUTCHER BABIES en AD INFINITUM)

09/10/2022 – Trix, Antwerpen (BE)

06/11/2022 – Tivoli Ronda, Utrecht (NL)