... / Story's / Actueel / BLACK LAVA brengt met ‘Eye Of The Moon’ een tweede track uit
Actueel

BLACK LAVA brengt met ‘Eye Of The Moon’ een tweede track uit

Het is tijd voor de volgende stap! Opkomend talent BLACK LAVA stuurt met 'Eye Of The Moon' een tweede track de wereld in. Het nummer wordt begeleid door een geweldige videoclip, die werd gefilmd en gemonteerd door Colin Jeffs en geproduceerd door BLACK LAVA en Ten Of Swords.

Black Lava 2022

BLACK LAVA merkt op: "'Eye Of The Moon' vertelt het verhaal van een man die op reis gaat door ruige landschappen - zoals besneeuwde, bossen en bergen - op zoek naar een heksenhol met als doel er kracht en begeleiding te vinden. De clip is opgenomen in de prachtige setting van Mt Buffalo, in Victoria, Australië. Met zijn adembenemende landschap, dramatische kliffen en bergtoppen was het de perfecte locatie voor het verhaal. Gefilmd in hartje winter werd gedurende drie dagen, in soms harde en extreme omstandigheden waarbij de temperaturen flink onder het vriespunt zakten veel gevraagd van alle deelnemers aan dit project. De constante sneeuw, regen en wind, maakte het bijna onmogelijk om de artistieke visie vast te leggen en stelden zowel de camera apparatuur als het gehele team zwaar op de proef. Onze handen waren ijskoud en konden we nauwelijks bewegen, maar met geweldig toegewijde medewerkers hebben we doorgezet met de creatie van de clip en wat je vandaag te zien krijgt is het resultaat. We zijn dan ook enorm trots om 'Eye Of The Moon' te kunnen presenteren."

Black Lava Soul Furnace cover

Tracklijst:

1. Origins (02:50)
2. Aurora (03:35)
3. Black Blizzard (03:32)
4. Baptised in Ice (03:27)
5. Eye of the Moon (04:10)
6. Northern Dawn (04:30)
7. Necrocatacomb (03:23)
8. Nightshade (04:06)
9. Soul Furnace (04:31)

BLACK LAVA zal zijn debuut album ‘Soul Furnace’ op 25 november 2022 uitbrengen via Season of Mist! De voorverkoop is van start gegaan HIER. Digitaal vooraf opslaan of bestellen kan HIER.