... / Story's / Actueel / BARK kondigt nieuw album ‘Rambler Of Aeons’ aan
Actueel

Updated 17/09/2022

Actueel

BARK kondigt nieuw album ‘Rambler Of Aeons’ aan

Vorige maand imponeerden ze nog met een ziedend concert op Alcatraz, vandaag kondigt BARK de releasedatum van hun nieuwe album aan. De band tekende eerder dit jaar een contract bij het Franse Listenable Records dat op 11 november 2022 'Rambler of Aeons' uitbrengt. Op 6 oktober 2022 verschijnt met 'Are You With Me?' de eerste single van de plaat.

Photo1 S

Wie BARK niet kent, moet zich de afgelopen jaren onder een serieuze steen hebben verstopt. De band uit Antwerpen werd opgericht door ervaren muzikanten die hun strepen bij onder meer Destruction, Hard Resistance, Bulls On Parade en Bliksem hebben verdiend. BARK bracht tot nu toe drie albums in eigen beheer uit ('Voice Of Dog', 'Like Humans Do' en 'Written In Stone') en bouwde ook en vooral een solide reputatie op dankzij hun verzengende en bij momenten ‘wilde’ liveshows en hun compromisloze wall of sound. Ze speelden eerder met succes ook als support voor toppers zoals Sepultura, Life of Agony, Madball, Pro-Pain, Destruction en Sheer Terror en traden aan op de grote festivals zoals Graspop Metal Meeting, Alcatraz, Roadburn, Into The Void, enz.

Uitersten

2 Compressed (1)

BARK's nieuwe album 'Rambler of Aeons' is volgens het platenlabel ‘een album van uitersten’. ‘Muzikaal gezien worden zowel melodie als brutaliteit ver over de grenzen geduwd die op eerdere albums werden verkend. Binnenkort verschijnt 'Are You With Me?', de eerste single van het nieuwe album. De band omschrijft het als ‘een beukend nummer over rebellie en niet-naleving van alle machten die je in een knecht willen veranderen.'

Tracklist

Cover L
 1. Rambler Of Aeons
 2. Underworld
 3. Are You With Me?
 4. I'm Here For Rock N’ Roll
 5. Dream On
 6. Kid Giant
 7. Back From The Grave
 8. Messiah From Hell
 9. Dead Man's Hand
 10. For A Legend
 11. Fuck You Is My Etiquette
 12. Still Walking
 13. Invisible People (CD Exclusive Bonus Track)