... / Story's / Actueel / BLACK STONE CHERRY's nieuwe album 'Screamin' At The Sky' nu in de winkel
Actueel

Updated 29/09/2023

Actueel

BLACK STONE CHERRY's nieuwe album 'Screamin' At The Sky' nu in de winkel

Vandaag is de releasedag van het achtste studio-album ‘Screamin’ At The Sky’ van de Amerikaanse band BLACK STONE CHERRY. Om dat te promoten heeft de band ook een officiële muziekvideo gedeeld voor het nieuwe nummer ‘When The Pain Comes’.

Bsc

De band vertelt: ‘"When The Pain Comes' is een nummer dat gaat over het omgaan met je innerlijke pijn en je niet laten inpalmen of overnemen. Soms moeten we onszelf pushen om uit te vinden wie we zijn en altijd klaar zijn om obstakels die op ons pad komen het hoofd te bieden. De video is opgenomen in Nashville, TN, voor een green screen en het was geweldig om weer samen te werken met Kyle Loftus, die ook onze video voor 'Nervous' heeft gedaan. De clip ziet er geweldig uit, dankzij zijn ongelooflijke werk en ook de topprestatie van Audrey Kremer."

The Plaza Theatre

Bsc2

'Screamin' At The Sky' bevat allemaal nieuw materiaal dat gezamenlijk op tour is geschreven, maar toen het tijd was om in de studio te gaan besloot BSC iets te proberen waar het altijd van heeft gedroomd: een album opnemen in The Plaza Theatre in Glasgow, Kentucky - een legendarische 1020 zitplaatsen tellende zaal gebouwd in 1934 met een prachtige akoestiek. In juni 2022 huurde de band de hele zaal af en verhuisden ze al hun opnameapparatuur en trouwe ingenieur Jordan Westfall die kant op. De kelder werd ingericht als control room en op het podium werden de drums opgenomen.

In de nieuwe Rock Tribune (nu in de winkel) leest u on ons uitgebreid gesprek met BSC alles over het nieuwe album.