... / Story's / Actueel / BRUCE DICKINSON pakt in 2024 uit met nieuw soloalbum ‘The Mandrake Project’
Actueel

Updated 21/09/2023

Actueel

BRUCE DICKINSON pakt in 2024 uit met nieuw soloalbum ‘The Mandrake Project’

BRUCE DICKINSON, wereldwijd bekend als een van de grootste en meest onderscheidende heavy metal-vocalisten aller tijden, zal begin 2024 een gloednieuw soloalbum uitbrengen op BMG Records. De titel van het nieuwe album is ‘The Mandrake Project’ en hierop wordt hij herenigd met zijn oude muzikale medewerker en producer Roy Z.

'The Mandrake Project' wordt het zevende soloalbum van Dickinson en zijn eerste sinds ‘Tyranny Of Souls’ uit 2005. "Dit album is een heel persoonlijke reis voor mij geweest en ik ben er ontzettend trots op”, vertelt de zanger. “Roy Z en ik hebben het jarenlang gepland, geschreven en opgenomen en ik ben erg enthousiast dat mensen het eindelijk kunnen horen. Ik ben nog enthousiaster over het vooruitzicht om de weg op te gaan met deze geweldige band die we hebben samengesteld, om het album tot leven te brengen. We zijn van plan om zoveel mogelijk shows te spelen op zoveel mogelijk plaatsen, voor zoveel mogelijk mensen”!

De eerste liveshows die worden aangekondigd, vinden plaats in april en mei 2024 in Mexico en Brazilië. De exacte releasedatum en verdere tourplannen worden op een later tijdstip onthuld.

Mandrakeproject