... / Story's / Actueel / CABAL en ‘het grote verval’
Actueel

Updated 24/06/2022

Actueel

CABAL en ‘het grote verval’

Geprezen als een van de meest veelbelovende en interessante bands in de Deense deathcore-scene, is CABAL klaar om een nieuw niveau te betreden met de nieuwe langspeler ‘Magno Interitus’ die op 21 oktober 2022 via Nuclear Blast wordt uitgebracht.

Cabal 2021 1

CABAL stelt: “‘Magno Interitus’ - wat zich laat vertalen als ‘het grote verval’ - werd geschreven tijdens de pandemie toen we het gevoel hadden dat alles recht voor onze neus uit elkaar viel, zowel in het grote geheel als op een veel persoonlijker niveau. Dus de meeste van de nummers dienen als uitlaatklep voor alle emoties die we in deze tijd hebben gevoeld, en dat is ook de reden waarom dit misschien niet het meest opbeurende album is dat we ooit gemaakt hebben."

Cabal

‘Magno Interitus’ is opgenomen, geproduceerd en gemixt en gemasterd door CABAL-gitarist Chris Kreutzfeldt. Het album zal vanaf 21 oktober 2022 verkrijgbaar zijn als Digipak (limited edition), Black Single LP, Crystal Clear with Gold Single LP (gelimiteerd op 500 stuks) Crystal Clear with Red + Black Splatter Single LP (gelimiteerd op 300 stuks, exclusief bandshop) en op alle streamingplatforms.

 

Bestellen kan HIER.

CABAL Live

IMPERICON NEVER SAY DIE! TOUR 2022

(met Suicide Silence, After The Burial, Currents, Spite, Invent Animate en Boundaries)

06/11/22 – Bibelot, Dordrecht (NL)

13/11/22 – Zappa, Antwerpen (BE)