... / Story's / Actueel / Coq Rock wordt wisselmoment voor BEYOND THE LABYRINTH
Actueel

Updated 01/07/2024

Actueel

Coq Rock wordt wisselmoment voor BEYOND THE LABYRINTH

De Vlaamse melodieuze rockgroep Beyond The Labyrinth neemt komend weekend, op het Coq Rock Festival in De Haan, afscheid van hun huidig frontman Filip Lemmens en verwelkomt tegelijk hun nieuwe zanger Johan Lotigiers.

Johan & Filip © Reinhold Podevijn

Filip Lemmens (ex-Fireforce) was vijf jaar lang met passie en toewijding de frontman van de groep en was te horen op de EP ‘Brand New Start’ (2019) en het album "xxV" (2021). Maar het werd steeds moeilijker om zijn verplichtingen bij Beyond The Labyrinth te combineren met zijn twee andere bands. Filip is ook nog actief bij de Antwerpse hardrockformatie White Heat en bij een Judas Priest tribute act.  

Gentenaar Johan Lotigiers komt uit een muzikale familie en zette zijn eerste stappen in de showbizz begin jaren 90. Hij debuteerde als Vlaamse zanger en trad hiermee in de voetsporen van zijn oudere broer, Helmut Lotti. Johan maakt op 6 juli aanstaande zijn podiumdebuut met Beyond The Labyrinth en diezelfde dag verschijnt ook een heropname van het nummer ‘Fear's The Killer’, met de stem van Johan.

Coq Rock biedt een unieke gelegenheid om zowel Filip uit te zwaaien als Johan te verwelkomen. Coq Rock gaat door op zaterdag 6 juli aanstaande in het gehucht Vosseslag, in kustgemeente De Haan. Beyond The Labyrinth staat geprogrammeerd om 17u30. Diezelfde avond zijn er ook nog concerten van o.m. Shuulak, Mordkaul en Cowboys & Aliens. Coq Rock is een gratis festival.

https://www.coqrock.be/

BTL & Johan © Reinhold Podevijn