... / Story's / Actueel / CROBOT kondigt release aan van nieuw studioalbum 'Feel This'
Actueel

Updated 11/03/2022

Actueel

CROBOT kondigt release aan van nieuw studioalbum 'Feel This'

Zanger Brandon Yeagley deelt mee: "Je hoeft niet verder te zoeken, #Beardos! Betere tijden zijn er om te blijven! Je weet dat we het niet anders hadden gewild. Maak je er klaar voor, want CROBOT komt terug. En met een glimlach op ons gezicht, want we hebben de juiste grooves gevonden en die op de juiste plaatsen laten terechtkomen. Dus pak je junk mee - eten dus - en stem af op dit speciale voorproefje van in de studio!"

Crobot 2022

Met tientallen miljoenen streams, talloze shows en positieve bijval van onder andere Metal Hammer, Classic Rock, Kerrang, BBC Radio, SiriusXM Octane, Loudwire, Guitar World en nog vele andere, realiseren Brandon Yeagley [vocalen], Chris Bishop [gitaar], Tim Peugh [bas] en Dan Ryan [drums] hun visie zoals nooit tevoren op dit vijfde studioalbum. De release volgt op het album ‘Motherbrain’ (2019), waarvan de totale streams de 30 miljoen hebben overschreden. 

Crobot Feel This banner

Avontuurlijke tijd

"Dit is de plaat dat we al sinds het begin wilden maken", legt Brandon uit. "We hebben onszelf altijd als een liveact beschouwd. Toen Jay Ruston zijn opnameproces beschreef, waren we meer dan enthousiast om er ons voor te smijten en onze handen vuil te maken. Het hield in dat we live als een eenheid optreden en alle instrumenten op een nummer afwerkten voordat we aan de volgende track begonnen. We hebben zestien nummers opgenomen in eenentwintig dagen, wat een prestatie op zich is."

‘Feel This' is een verhaal over een doorstart. "Door constante strijd te leveren leren we meer hoe het is om mens te zijn. Onze tekortkomingen en sterke punten maken ons tot een unieke soort’" reflecteert Brandon. "‘Feel This’ kan heel goed wijzen naar de grootste kracht van allemaal: ons vermogen om emoties te voelen (zowel betere of slechtere)."

"We willen nooit twee keer hetzelfde album maken", sluit Brandon af. "Er is iets voor elke CROBOT-fan en voor nieuwkomers. Tegelijkertijd hebben we plezier. We willen serieus genomen worden, maar niet te serieus, want dit is tenslotte een avontuurlijke tijd. We willen dat je glimlachend heengaat. Als ik je kan laten lachen, heb ik mijn werk gedaan."

Crobot Feel This

'Feel This' komt op 3 juni 2022 uit en kan je nu HIER bestellen.

En uit dit aanbod kun je een keuze maken:

- Transparent Red LP
- Multicolor Splatter LP
- CD
- Digitaal

De eerste nieuwe track is ‘Better Times'