... / Story's / Actueel / GOTT (met leden van The Devil's Blood, Soulburn, Severe Torture en LOTD) stellen EP voor op Roadburn
Actueel

GOTT (met leden van The Devil's Blood, Soulburn, Severe Torture en LOTD) stellen EP voor op Roadburn

GOTT: misschien wel de grootste verbijsterende entiteit die bij ons is sinds onze geboorte en tegelijk is het dat net niet. Nu is het ook de naam van een zeskoppige heavy rockband uit Nederland die hun kribbe in de beruchte industriestad Tilburg hebben staan.

Gott 2022

GOTT presenteert: 'To Hell To Zion'

Gott To Hell To Zion

‘To Hell To Zion’ is GOTT's eerste echte stap in deze wereld. Het omvat het magnetisme van geboorte en dood en de wilde dans van vuurwerk onderweg. Een auditieve sjabloon om melancholie om te zetten in muziek die spreekt vanuit de diepte van het hart, recht naar het grenzeloze bereik van het oog van de geest. De luisteraars toestaan ​​aanwezig te zijn op een intieme reis door existentialistische rijken en de magie die het bevat. ‘To Hell To Zion’ wordt uitgebracht op Roadburn 2022, waar de band zal optreden. Een eerste show spelen ze op vrijdag 22 april om 21.50 u.

De eerste single ‘The Color Empty’ wordt digitaal uitgebracht op 16 maart, gevolgd door de digitale release van de EP op 8 april. Vinyl wordt op 22 april uitgebracht op Roadburn.

Drijvende kracht achter GOTT, Dave van Beek: ‘Het is mooi om te zien hoe dit thuis- en studioproject is uitgegroeid tot een echte band. Het is zowel een voorrecht als een plezier om met deze groep vrienden aan ‘To Hell To Zion’ te werken en het podium met hen te delen. Ik kan niet wachten om GOTT aan de wereld voor te stellen.’

Gott Roadburn 2022