... / Story's / Actueel / Eerste full length van Belgische death metalband CARNAL DESECRATION nu uit
Actueel

Updated 12/09/2022

Actueel

Eerste full length van Belgische death metalband CARNAL DESECRATION nu uit

Op 10 september 2022 is het eerste volledige album van de Belgische deathmetalband CARNAL DESECRATION verschenen. 'Sacrificial Death' laat een snedige combinatie van classic death, thrash en een vleugje black horen.

CARNAL DESECRATION is afkomstig uit Antwerpen en bestaat uit voormalige leden van Belgische undergroundbands zoals Battalion, Suhrim, Bütcher en Warbeast Remains. Met meer dan twintig jaar ervaring weet het viertal perfec hoe death metal op de juiste manier te spelen. De band werd in 2018 opgericht door Pieter Van De Putte (gitaar) en Kristof Hectors (bas/zang). Kort daarna kwamen ook Sam Vanhove (drums) en Den Beuk (gitaar) erbij om de line-up compleet te maken.

All Rep
Carnaldes Cover

Twee jaar later volgde de titelloze debuut-EP met drie nummers, vandaag is de band klaar met de eerste full length die verschijnt via Necktwister en elf nummers telt. CARNAL DESECRATION levert een mix van agressie, nekbrekende riffs en meeslepende melodieën gedrenkt in een inktzwart bad van death, black en thrash. Maak hieronder alvast kennis met het nummer ‘Suffering Eternal’.

Het album downloaden kan via de Bandcamp-pagina van de band (https://carnaldesecration.bandcamp.com), streamen kan via YouTube (https://youtu.be/bH2eo3d4J_4). De fysieke (digipack) cd koop je via www.necktwister.com.