... / Story's / Actueel / ENFORCED dropt nieuwe single/video ‘Starve'
Actueel

ENFORCED dropt nieuwe single/video ‘Starve'

Op 28 april brengt ENFORCED hun derde volwaardige album uit ‘War Remains’ (32 minuten agressieve, no-nonsense thrash) via Century Media Records. Als voorproefje van deze plaat is er nu de nieuwe single/video ‘Starve’.

Enforced - Foto: Jacky Flav

Zanger Knox Colby zegt: "Uiteindelijk gaat 'Starve' over gedwongen worden om te produceren als er geen middelen zijn om dat te doen, dan word je de bron die wordt geproduceerd / geoogst. Als ik geen winst maak, dan ben ik vervangbaar, kaf; maar zelfs toen had ik nog steeds mijn leven kunnen geven. Dus schetst het lied de laatste momenten van iemand die alles heeft gegeven wat ze nog te geven hadden en blijkt het nog steeds niet genoeg. Ze hongeren zichzelf uit tot de dood en kijken naar de wereld die ze alles hebben gegeven; alles om te redden valt nog steeds in duigen. Ze geven het op en worden uiteindelijk gek. Hun vruchtbaarheid wordt als vruchteloos beschouwd; ze verlaten deze wereld in doodsangst; schreeuwend om in opstand te komen, maar niet met het verlangen om dat te doen. Uitgehongerd."

Enforced War Remains cover Joe Petagno

‘War Remains’ is beschikbaar is in de volgende versies:

Standaard cd doosje

Zwart vinyl

Blauw vinyl verkrijgbaar bij de detailhandel in de VS (500 exemplaren) & CM Distro Wholesale EU en CMdistro.de (300 exemplaren)

Wit vinyl verkrijgbaar bij EMP (150 exemplaren) & Nuclear Blast (150 exemplaren)

Rood vinyl verkrijgbaar bij ENFORCED (beperkt tot 300 exemplaren)

Digitaal album

De plaat vooraf bestellen kan HIER.