... / Story's / Actueel / Death/thrash koplopers NERVOSA onthullen nieuwe line-up - Prika Amaral wordt vaste vocalist
Actueel

Death/thrash koplopers NERVOSA onthullen nieuwe line-up - Prika Amaral wordt vaste vocalist

Het death/thrash metal gezelschap NERVOSA zet de metalwereld in vuur en vlam met hun gloednieuwe nummer getiteld ‘Endless Ambition’ dat vandaag is uitgebracht. Het stoomrollende nummer wordt begeleid door een onverbiddelijk energieke videoclip en markeert een nieuw hoofdstuk en mijlpaal in de geschiedenis van de band, aangezien het NERVOSA laat zien met een nieuw leven ingeblazen vernieuwde line-up.

Nervosa (Michaela Naydenova, Helena Kotina, Prika Amaral And Hel Pyre) 2023

(Michaela Naydenova, Helena Kotina, Prika Amaral And Hel Pyre)

Nervosa Endless Ambition cover

Het zinderende nieuwe aanbod licht de sluier op over wie de vocale taken op zich zal nemen op de  toekomstige releases. Vanaf nu is gitarist en stichtend lid Prika Amaral de stem van NERVOSA. ‘Endless Ambition’ fungeert als een eerste voorbode voor alles wat gaat komen en toont de ongelooflijk krachtige pose en het talent van Amaral die zich helemaal in haar sas voelt met deze nieuwe functie. NERVOSA brengt nog een nieuwigheid met de toevoeging van de enorm getalenteerde en zeer ervaren Michaela Naydenova op drums, Hel Pyre op bas en Helena Kotina op gitaar.

Prika Amaral zegt over haar rol als zangeres: "Het was een enorme uitdaging voor mij. Het was niet iets dat ik had gepland of verwacht, maar na een tweede wissel van vocalist wilde ik deze veranderingen niet nog een keer meemaken, dus besloot ik onder ogen te zien wat veel mensen hebben gezegd sinds het begin van NERVOSA - dat ik zangeres zou moeten zijn. Het enige wat me tot nu toe tegenhield was het gebrek aan techniek en daardoor de pijn aan mijn keel. Ik werd daardoor meegesleept. De afgelopen maanden heb ik vocale technieken bestudeerd en ontdekte dat ik de taak wél aankon. Ik voel me op mijn gemak tijdens deze nieuwe reis, waar ik erg van geniet".

'Endless Ambition' is nu beschikbaar op alle streamingdiensten wereldwijd.