... / Story's / Actueel / ENTRAILS lost eerste nummer van nieuw album
Actueel

ENTRAILS lost eerste nummer van nieuw album

ENTRAILS brengt een nieuw nummer uit: ‘Reborn in Worms’, afkomstig van hun aankomende album ‘An Eternal Time of Decay’, gepland voor release in juni op cd en elpee en dit samen met een heruitgave van ‘The Tomb Awaits’, eveneens op cd en elpee.

Entrails Reborn In Worms

ENTRAILS is er eindelijk in geslaagd zijn eigen stijl te vinden door de riffs met horrorfilm-thema’s te combineren en dit als een doordringend en intens geheel te presenteren. Tegelijk heeft men op het nieuwe album aandacht voor de essentie van waar old school Zweedse death metal om draait: een donkere sfeer met punkachtig knallend drumwerk, met ook een murmelend zaageffect en laag gestemde melodieuze riffs, en dat allemaal goed vermengd en gebracht met een respectabel niveau van technische complexiteit. Het hoesontwerp is gemaakt door scifi artiest Henrik Ågren, het album is gemixt door oprichter Jimmy Lundqvist en gemasterd door Dan Swanö.

Haal nu je gezonde dosis met horror doorweekte old school death metal in huis via voorverkoop HIER of HIER.

Entrails An Eternal Time Of Decay Cd Entrails An Eternal Time Of Decay Black Entrails An Eternal Time Of Decay Orange Entrails An Eternal Time Of Decay Splatter