... / Story's / Actueel / EPICA kondigt streaming-event aan voor verjaardagsshow
Actueel

Updated 27/07/2022

Actueel

EPICA kondigt streaming-event aan voor verjaardagsshow

Op zaterdag 3 september, één dag na de release van de jubileumheruitgaven 'We Still Take You With Us’ en ‘Live At Paradiso’, viert de Nederlandse symfonische metalband EPICA hun 20-jarig bestaan live in 013 in Tilburg, waar ze hun eerste show (als support van Anathema) speelden in 2002. Omdat het jubileumconcert al lang uitverkocht is en dus niet iedereen ‘live’ kan meevieren, brengt de band de show ook via internet.

Fans uit de hele wereld kunnen afstemmen op een exclusieve, pro-shot livestream van de hele show die veel verrassingen in de setlist, verschillende gasten en spectaculaire podium-effecten zal bevatten!

Coen Janssen: “We zijn blij dat we onze verjaardag kunnen delen, niet alleen met de gelukkigen die een kaartje hebben bemachtigd, maar ook met alle anderen in de wereld! Onze trouwe fanbase is overal op deze planeet en via deze livestream kunnen we iedereen deel laten uitmaken van dit feest. Dus zet je drankjes klaar en waarschuw de buren, want dit wordt een rumoerige nacht!”

Epica2022c

Foto: Tim Tronckoe

Sahara Dust

Naast EPICA krijg je ook de comeback te zien van een band die de afgelopen 20 jaar van de aardbodem was verdwenen: SAHARA DUST komt namelijk samen voor een speciaal eenmalig live-optreden om de show te openen. Hoewel velen misschien nog nooit van deze band hebben gehoord, is hun geschiedenis sterk verweven met het ontstaan ​​van EPICA.

Het event start om 19.30 u en blijft 72 uur online voor fans in verschillende tijdzones om op elk moment binnen die periode te kijken via hun account. Early bird tickets zijn verkrijgbaar tot 12 augustus, bundels zijn verkrijgbaar met limited edition merchandise die alleen verkrijgbaar zal zijn bij de stream of bij de jubileumshow in Tilburg.

Tickets voor de livestream: www.epicastream.com

Epica We Still Take You With Us The Early Years 4000Px Epica Live At Paradiso 4000Px