... / Story's / Actueel / FIVE FINGER DEATH PUNCH lanceert titeltrack nieuw album en 'Fan Club App'
Actueel

Updated 15/04/2022

Actueel

FIVE FINGER DEATH PUNCH lanceert titeltrack nieuw album en 'Fan Club App'

Met de lyric video ‘AfterLife’ heeft FIVE FINGER DEATH PUNCH het titelnummer van hun langverwachte nieuwe studioalbum bekendgemaakt. Wanneer het album precies in de winkels ligt, wordt niet vermeld. De band lanceerde tegelijkertijd ook de officiële Five Finger Death Punch Fan Club.

Attachment Five Finger Death Punch 2022 Travis Shinn
Fivefingerdeathpunchafterlife (1)

Voor de productie van de opvolger van ‘F8’ (2020) deed 5FDP andermaal beroep op Kevin Churko, de Canadese producer die al sinds de tweede release van de band ‘War Is The Answer’ aan de knoppen zit. ‘AfterLife’ wordt het eerste album met lead gitarist Andy James die in 2020 Jason Hook verving en eerder al te horen was op het nummer ‘Broken World’ dat op de verzamelaar ‘A Decade Of Destruction - Volume 2’, eveneens uit 2020, staat.

5FDP Fan Club

5FDP lanceerde samen met de nieuwe video ook de officiële Five Finger Death Punch Fan Club. De ‘Legions Fan Club’ is beschikbaar als stand-alone app in de Apple, Android en Google Play app stores en is zowel een community voor de meest diehard fans als het officiële kanaal voor het laatste 5FDP-nieuws. Premium-leden van de fanclub ontvangen het hele jaar door tal van extra voordelen en krijgen ook ‘first access’ bij de (start van de) voorverkoop van tickets. Meer info vindt u HIER.