... / Story's / Actueel / GMM 2022: SCORPIONS als nieuwe headliner op vrijdag
Actueel

Updated 25/03/2022

Actueel

GMM 2022: SCORPIONS als nieuwe headliner op vrijdag

Joyous Wolf, Killswitch Engage, L7, Monster Magnet en Obituary hebben hun komst naar de 25ste editie van GMM geannuleerd. Maar niet getreurd. GMM voegt een nieuwe lading bands toe aan de affiche, waaronder verschillende Belgische acts én SCORPIONS als nieuwe headliner op vrijdag 17 juni 2022.

Bands die ondertussen 50 jaar op hun teller hebben staan hoeven nog weinig introductie. De lange carrière van SCORPIONS toont aan dat ze gesmaakt worden door velen en dat ze al jarenlang iets doen dat mensen in vervoering brengt. Het bewijst ook dat de muzikanten er zelf altijd in zijn blijven geloven. Het kan dan ook geen toeval zijn dat Scorpions net hun negentiende album uitbrachten en het de titel ‘Rock Believer’ meegaven. De band is helemaal klaar voor een nieuwe tour langs de grootste arena’s en festivalweides.

Scor

GMM voegt verder een lading Belgische trots toe aan de affiche: Enthroned, Killthelogo, Strains, The Curse Of Millhaven en Toxic Shock zullen Dessel op zijn grondvesten doen daveren.

Ook Celeste, Counterparts, Dana Dentata, Destruction, Dirty Honey, Eisbrecher, Rival Sons, Smash Into Pieces en Walls Of Jericho bevestigen hun komst en maken zo de affiche van GMM 2022 zo goed als compleet.

Er zijn enkel nog dagtickets voor vrijdag 17 juni beschikbaar. Koop je tickets nu HIER.