... / Story's / Actueel / GRONIBARD onthullen tweede single 'Mon Siamois Malefique’
Actueel

GRONIBARD onthullen tweede single 'Mon Siamois Malefique’

Maak je ondergoed schoon, GRONIBARD is terug! Na veertien jaar oorverdovende stilte keert het grindcorekwintet terug met 'Regarde Les Hommes Sucer', een nieuw album dat ruikt naar de anus en andere delicate aroma's. Trouw aan zijn oorspronkelijke waarden blijft GRONIBARD bewust - gezien de beperkte vaardigheden van elk van zijn leden, dit is in ieder geval de communicatiestrategie die de groep heeft aangenomen - dom en beperkt tot wat er achter de gordel gebeurt.

Gronibard 2022
Gronibard Regarde Les Hommes Sucer

Heb je de eerste single 'Fast Gays of Humanity' overleefd? Dan ben je in voor een traktatie! GRONIBARD is erin geslaagd een tweede single voor u te produceren: 'Mon Siamois Maléfique', track nummer drie van het nieuwe album ‘Regarde les Hommes Sucer’.

Het gezelschap voelde opnieuw de behoefte om bij de tweede single een persoonlijke noot te plaatsen: "Je weet dat we graag liefdesverhalen vertellen, dus hier is een nieuwe. Dit sprookje gaat over twee Siamese broers. De eerste is afwijkend en wil de ander die ‘verstandig’ is fysiek verleiden. Als ze dezelfde ‘Johnson’ delen, is dat dan slecht? Of is het is oké? Het antwoord is zeker 42, maar de vraag blijft."

 

'Regarde les Hommes Sucer' kan HIER vooraf worden besteld en HIER worden vooraf opgeslagen via digitale streamingdiensten.