... / Story's / Actueel / PERTURBATOR brengt samen met HANGMAN'S CHAIR nieuwe video uit voor ‘God Says’
Actueel

PERTURBATOR brengt samen met HANGMAN'S CHAIR nieuwe video uit voor ‘God Says’

De donkere, elektronische act PERTURBATOR, aka James Kent, heeft een verbluffende en tot nadenken stemmende nieuwe video uitgebracht voor ‘God Says’ in samenwerking met HANGMAN'S CHAIR. Het nummer is afkomstig van zijn nieuwste album ‘Lustful Sacraments’ dat verschijnt via Blood Music.

Perturbator - Foto: David Fitt

Foto: David Fitt

Perturbator God Says

PERTURBATOR merkt op: "’God Says’ is een nummer over jezelf volledig overgeven aan hedonisme. Het is misschien wel de donkerste track op het album en dat is voor een groot deel te danken aan de beklijvende bijdrage van HANGMAN’S CHAIR."

HANGMAN'S CHAIR: "Onze eerste ontmoeting met James was in 2017 in de Sainte Marthe tijdens de opnamesessies van ‘Banlieue Triste' en onze samenwerking aan het nummer ‘Tired Eyes’. Eerst was er wederzijds respect en ontdekten we dat we veel gemeen hadden. Meteen voelden we dat er een match was en inmiddels is die band tussen ons alleen maar sterker geworden. Sindsdien begonnen we elkaar zelfs buiten de muzikale context te ontmoeten. Dus toen hij ons vroeg om deel te nemen aan de track ‘God Says’, dat zijn nieuwe album afsluit, hebben we geen seconde getwijfeld."

De video is geregisseerd door Metastasis.

Perturbator affiche 2022

PERTURBATOR gaat ook op tournee in 2022 en dat samen met HEALTH en AUTHOR & PUNISHER. En die brengt hen onder meer naar:

06/11/2022 - Tivoli, Utrecht (NL)

10/11/2022 - Ancienne Belgique, Brussel (B)