... / Story's / Concerten / PERTURBATOR komt op 10 november naar AB, Brussel – Win tickets voor deze unieke show
Concerten

PERTURBATOR komt op 10 november naar AB, Brussel – Win tickets voor deze unieke show

Op woensdag 10 november komt de Franse producer James Kent, beter bekend als PERTURBATOR, naar de Brusselse AB voor het uitgestelde concert dat oorspronkelijk in november 2021 zou plaatsvinden. Wij hebben twee tickets ‘te geef’ voor wie het juiste antwoord weet op de vraag onderaan dit artikel.

0572Eec

PERTURBATOR wordt door fans van elektronische muziek al op handen gedragen sinds 2011, toen hij de contouren van zijn eigen stijl begon af te bakenen en daarmee aan de basis lag van een heel nieuw genre. PERTURBATOR is de pionier in wat vaak ‘cyberpunk’ genoemd wordt, en blijft album na album verrassen met avant-gardemuziek die voortdurend evolueert. Ook de uitdaging om het live te gaan doen, is hij intussen helemaal aangegaan. In amper enkele jaren tijd bouwde hij een steeds grotere fanbase op, van Amerika tot Australië, van Europa tot Japan. Ook op de grootste evenementen eist hij zijn plaats op, en dat op zowel metalfestivals zoals Download, Hellfest, Roadburn en Graspop als algemenere festivals zoals Sziget, MEG, Rock Am Ring, … Zowel muzikaal als visueel weet de Franse artiest een steeds verfijnder en verrassender spektakel te bieden.

Wedstrijd!

In de AB neemt PERTURBATOR de Amerikaanse bands HEALTH en AUTHOR & PUNISHER op sleeptouw als special guests. Tickets voor het concert vindt u HIER.

Dankzij organisator Live Nation en Rock Tribune kunnen twee mensen een gratis ticket winnen. Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar info@rock-tribune.com. De wedstrijd sluit af op 3 november, de winnaars worden op 4 november verwittigd.

‘Wat is de titel van het jongste album van PERTURBATOR?'