... / Story's / Actueel / HAMMER KING brengt met ‘King Of Kings’ nieuwe muziekvideo uit
Actueel

Updated 25/01/2022

Actueel

HAMMER KING brengt met ‘King Of Kings’ nieuwe muziekvideo uit

Afgelopen zomer lieten de 'majesteitelijke metalkoningen' HAMMER KING een hamerslag vallen met hun Napalm Records-debuut, ‘Hammer King’. Nu eisen de koningen uit Kaiserslautern, Duitsland andermaal hun troon op met de release van hun nieuwe ‘King Of Kings’ muziekvideo, afkomstig van hun meest recente titelloze album.

Hammer King - Foto: Thommy S. Mardo

Foto: Thommy S. Mardo

HAMMER KING over ‘King Of Kings’: ‘Hammerous Folks! Voor 'King Of Kings' hebben we onze vriend Ingo Spörl carte blanche gegeven om een ​​laatste video voor onze langspeler ‘Hammer King’ te maken. Dit is dus het laatste hoofdstuk voor dit album, we staan ​​op het punt om aan een nieuw kapittel te beginnen in de komende weken.'

Hammer King Hammer King

Het viertal van HAMMER KING houdt van het zwaardere werk en spreidt dat ten toon op ‘Hammer King’ met snelle riffs, energieke grooves en pompende refreinen. De teksten zijn gewijd aan de enige echte mythe van de goddelijke Hammer King! Hun jongste, titelloze album begint met knallende drums en stevige gitaren op ‘Awaken the Thunder’, waarbij frontman en gitarist Titan Fox V pronkt met zijn enorme vocale bereik. ‘Hammer King’ vertelt de overlevering van de Hammer King zelf, een toornige en machtige oorlogsgod, die wordt geprezen in ‘Baptized By The Hammer’, een song met de allures van een hymne. Energiek en gedreven zijn ze ‘In the Name of the Hammer' en hard toeslaan doen ze in ‘Hammerschlag’.

'Hammer King', nu verkrijgbaar via Napalm Records. Bestel NU uw exemplaar!