... / Story's / Actueel / Het nieuw gearriveerde KNIFE kondigt met ‘Heaven Into Dust’ tweede album aan
Actueel

Het nieuw gearriveerde KNIFE kondigt met ‘Heaven Into Dust’ tweede album aan

Er is een nieuwe metal kid in de stad! De rebelse Duitse outfit KNIFE onthult een mix van snelheid en eerste golf black metal besprenkeld met punkelementen op hun nieuwe album en Napalm Records debuut ‘Heaven Into Dust’, uit op 25 augustus 2023.

Knife - Foto: Samira Chiara Tax

Foto: Samira Chiara Tax

De band, opgericht in 2019, trotseerde de pandemie en vestigde zich snel in de scene met hun veelgeprezen titelloze debuutalbum ‘Knife’ (2021). Het Duitse Metal Hammer voorspelde dat KNIFE zou inslaan als een torpedo, wat het album een indrukwekkende 6/7 rating opleverde. Nu hanteert het kwartet het scherpste mes, gehoorzamend aan het authentieke geluid van rauwe extreme metal.

Bij de onthulling van de nieuwe single en het titelnummer ‘Heaven Into Dust’, nestelt het hete mengsel zich in de woeste afgronden van speed metal. Aan een verscheurend tempo zet het Duitse kwartet de hemel in vuur en vlam met bloedstollende kreten, razende gitaren en onstuitbare drumpassages.

Knife Heaven Into Dust cover

KNIFE over ‘Heaven Into Dust’: “Knallers! De zwartleren honden zijn terug! De poorten zijn geopend! Een storm van razende speed metal brengt je vuur! De tweede sonische aanval staat voor de deur. In woede en razernij wordt het mes gezwaaid! ! De aanval is begonnen! Aangestuurd door de goden van rock-’n-roll, is er geen terugkeer mogelijk! ’Heaven Into Dust’!”

Het album nu al bestellen kan HIER.