... / Story's / Actueel / JERRY CANTRELL deelt live video van titelsong soloalbum ‘Brighten’
Actueel

Updated 14/01/2022

Actueel

JERRY CANTRELL deelt live video van titelsong soloalbum ‘Brighten’

Eind 2021 speelde zanger-gitarist Jerry Cantrell van Alice In Chains een intieme show in het Grammy Museum in Los Angeles om de release van ‘Brighten’ te vieren. Het grunge-icoon deelt nu de video van een van de hoogtepunten van de avond: zijn uitvoering van het titelnummer en tevens tweede single van zijn eerste soloalbum in 19 jaar.

Het uitverkochte optreden in LA werd uitgezonden als digitaal evenement onder de noemer ‘An Evening With Jerry Cantrell’. Naast een set van zes nummers vertelde Cantrell enkele verhalen en werd een 'vraag en antwoord'-sessie onder leiding van Jeff Garlin van Curb Your Enthusiasm georganiseerd.

De uitvoering van het titelnummer en de tweede single van ‘Brighten’ is te zien op Jerry’s officiële YouTube-kanaal en is op verschillende streamingplatforms beschikbaar. In de clip wordt Cantrell ondersteund door enkele muzikanten die op de plaat meespelen, waaronder partituurcomponist en producer Tyler Bates (300, John Wick), voormalige Dillinger Escape Plan-leden Greg Puciato en Gil Sharone, evenals George Adrian, Vincent Jones en Michael Rozon.