... / Story's / Actueel / JINJER kondigt beperkte ‘Glow In The Dark’ vinyl collectie aan
Actueel

JINJER kondigt beperkte ‘Glow In The Dark’ vinyl collectie aan

Groot nieuws: JINJER heeft een speciale traktatie voor diehard fans in de vorm van een nieuwe, gelimiteerde ‘Glow In The Dark’ vinyl collectie! Elk van de meest gerenommeerde releases van de band - ‘Cloud Factory’, ‘King Of Everything’, ‘Micro, Macro’ en ‘Wallflowers’ - zal op 1 april 2022 beschikbaar zijn in deze speciale variant, gelimiteerd tot 500 exemplaren per titel. Dit is geen 1-aprilgrap - haal je exemplaren nu voordat ze weg zijn!

Jinjer 2021

JINJER's uitzonderlijke precisie van moderne metal gecombineerd met een keiharde houding heeft hen een loyale, bijzonder enthousiaste fanbase en enorme lovende kritieken opgeleverd, waardoor JINJER een van de meest besproken bands van vandaag is en ze voor vele uitverkochte optredens over de hele wereld hebben gespeeld.

Jinjer Wallflowers

Sinds de aankondiging van ‘Wallflowers’ sierde de band tal van gerenommeerde internationale tijdschriftcovers. Talloze uitverkochte tourdata volgden en hun eerste twee nieuwe singles, ‘Vortex’ en ‘Mediator’, braken beide in een mum van tijd de multi-miljoen stream grens. Het nieuwe album is niet alleen een methodische en weloverwogen volgende stap in de toch al imposante carrière van de band, maar weerspiegelt bovendien de persoonlijke tegenslagen waarmee ze te maken hebben gehad als gevolg van de wereldwijde gebeurtenissen van het afgelopen jaar. ‘Wallflowers’ is niet alleen een upgrade naar het progressieve groove metal-geluid waar alle JINJER fans naar hunkeren, maar ook een sonische snelkookpan van technisch muzikaal vakmanschap, emotionele woede en een intense soundtrack die past bij de schrijnende toestand van de wereld van vandaag. Afkomstig uit de door conflicten geteisterde Oekraïense regio Donetsk, maar nu met Kiev als thuisbasis, neemt JINJER echt geen blad voor de mond.

Bestel uw exemplaar van JINJER's nieuwste album, ‘Wallflowers’, HIER.

Jinjer Glow In The Dark Collection 2022

Bestel je ‘Glow In The Dark’ JINJER vinyl HIER.

Je kunt meer hebbedingen en specials vinden, evenals nieuwe merchandise in de JINJER shop HIER.

Duik in het uitzonderlijke universum van JINJER en bekijk opnieuw alle video's van ‘Wallflowers’.