... / Story's / Actueel / JOHN COFFEY is terug met de nieuwe track 'Steam Waltz'
Actueel

Wim Vander Haegen

06/03/2023

Updated 06/03/2023

Updated 06/03/2023

Actueel

JOHN COFFEY is terug met de nieuwe track 'Steam Waltz'

In september 2016 besloot JOHN COFFEY voor onbepaalde tijd te stoppen, zodat de vijf bandleden ruimte konden creëren voor nieuwe ideeën. Eind 2020, vijf jaar later en midden in een pandemie, begon het te knagen en voelde de band die oncontroleerbare drang weer om op het podium te staan, zalen op z’n kop te zetten en elke bezoeker mee te sleuren.

JC

Frontman David Achter De Molen: ‘’Soms kan het ook gewoon heel eenvoudig zijn. Er is niets vetter dan met deze gasten weer muziek te maken en op het podium te staan. Dat we er vervolgens vijf jaar over gedaan hebben om weer met elkaar in een ruimte te staan, geeft ons juist weer onstuitbare energie’’.

Met het gevoel van een nieuw begin, is de band terug en klaar om de draad weer op te pakken met ‘Steam Waltz’ als perfecte strijdkreet. In dit punkrock anthem roept de band de fans op om de punkrockgeest te omarmen en spoort het de luisteraar aan in beweging te komen. Voor de video van ‘Steam Waltz’ ging JOHN COFFEY voor de choreografie een samenwerking aan met dans- en theatergroep 155.

John Coffey live

(gratis shows)

10/03/23 – Cul de Sac, Tilburg (NL)

11/023 – Ozzy, Apeldoorn (NL)

17/023 – Bar 3, Rotterdam (NL)

18/023 – Vera Kelder, Groningen