... / Story's / Actueel / Melbourne powerhouse THE UGLY KINGS brengt gloednieuwe video in première voor ‘Do You Feel Like You're Paranoid?’
Actueel

Melbourne powerhouse THE UGLY KINGS brengt gloednieuwe video in première voor ‘Do You Feel Like You're Paranoid?’

Een jaar na de release van studioalbum ‘Strange, Strange Times’ brengt het viertal, bekend om hun onheilspellende alternatieve rock met zwartgeblakerde blues en gruizige punkrand, een gloednieuwe officiële videoclip uit. ‘Do You Feel Like You're Paranoid? stelt de vraag naar de ontwikkelingen in de opinievorming in de huidige tijd, waarin internet - ooit de hoop op vrijheid van meningsuiting - vaak wordt gebruikt voor complottheorieën of simpele propaganda. Het onderwerp wordt onderstreept door de officiële muziekvideo.

The Ugly Kings - Foto: Joel Adams

Foto: Joel Adams

THE UGLY KINGS over ‘Do You Feel Like You're Paranoid?’: "We zijn super enthousiast om deze gloednieuwe video voor ‘Do You Feel Like You're Paranoid?’ uit te brengen, van onze plaat ‘Strange, Strange Times’, nu we op het punt staan ​​​​aan de tweede etappe van onze Australische tour te beginnen."

The Ugly Kings Strange, Strange Times cover

Het recente studioalbum ‘Strange, Strange Times’ gaat over angst: ”De wereld lijkt elk jaar vreemder en vreemder te worden en we komen steeds meer in contact met alles wat er op aarde gebeurt. Het is onmogelijk te verwerken en onmogelijk te begrijpen. ‘Strange, Strange Times’ is het lage gebrom dat we allemaal elke dag met ons meedragen, de jeuk op onze rug waar we niet aan kunnen krabben, het is de eerste snee van duizend sneetjes. Haal diep adem, sluit je ogen en tel tot tien."

'Strange, Strange Things' bestellen kan HIER.