... / Story's / Actueel / Nieuwe clip TALLAH, de metalband rond Max Portnoy (zoon van) en Justin Bonitz, doet je op je grondvesten schudden
Actueel

Updated 02/09/2022

Actueel

Nieuwe clip TALLAH, de metalband rond Max Portnoy (zoon van) en Justin Bonitz, doet je op je grondvesten schudden

Vandaag is ‘Shaken (Not Stirred)’, de nieuwe clip van TALLAH, de nu-metalband rond Max Portnoy (zoon van, inderdaad) en vocale gedaantewisselaar Justin Bonitz, verschenen. De track is afkomstig van het nieuw te verschijnen album ‘The Generation Of Danger’.

Thumbnail Image001

Met ‘The Generation Of Danger’ heeft Bonitz zich wederom gewaagd aan een heus conceptalbum. Het verhaal speelt zich af in België. Brugge, om precies te zijn, en hoe dat zo gekomen is, lees je in ons interview met Bonitz in de nieuwe uitgave van Rock Tribune die nu in de winkels ligt. Het volgt een geniale wetenschapper die vanwege frustratie over de maatschappij en de gebrekkige evolutie van de mens, experimenten toepast op de mensheid. Hij transformeert mensen in dieren. "Elk dier waarin hij mensen verandert is specifiek gekozen, gebaseerd op hun persoonlijkheid", zo vertelde Bonitz ons onlangs. "De dame uit de track ‘Headfirst’ haat bijvoorbeeld haar positie binnen het bedrijf, en wil eigenlijk liever de wereld over vliegen. Dus die wetenschapper verandert haar in een vogel, zodat ze haar droom wel na móet jagen. En de hebberige CEO van het bedrijf verandert hij in een varken. In ‘Shaken (Not Stirred)’ is het een vis, die centraal staat. De wetenschapper vindt de mensheid fucked up wezens en wil dat oplossen. Want waarom werkt iemand daar nog, als die persoon eigenlijk andere dromen en ambities heeft? En zijn we als maatschappij wel écht geëvolueerd? Ondanks de groei in wetenschappelijke kennis, zijn we als mens eigenlijk nog steeds niet verder ontwikkeld dan tijdens het Stenen Tijdperk. We vechten nog steeds, we gedragen ons primitief en we verbergen onze daadwerkelijke intenties", aldus Bonitz.

Tall

De releasedatum van ‘The Generation Of Danger’ werd onlangs helaas uitgesteld naar 18 november 2022. Nog even geduld dus, maar alles wat je wilt weten over de nieuwe plaat, lees je nu al in Rock Tribune.