... / Story's / Actueel / P.O.D. deelt video voor nieuwe single ‘DROP’ met gastvocalen van Randy Blythe
Actueel

Updated 22/09/2023

Actueel

P.O.D. deelt video voor nieuwe single ‘DROP’ met gastvocalen van Randy Blythe

De Amerikaanse rockband P.O.D. heeft de video voor hun nieuwe single ‘Drop’ uitgebracht op Mascot Records. Het nummer bevat een vocale cameo van Lamb of God-zanger Randy Blythe. “’DROP' is weer zo'n unieke, ongeëvenaarde banger die deze band onderscheidt van alle anderen," zegt Sandoval. "Als je het hoort, weet je dat het P.O.D. is!"

Ze zijn al meer dan dertig jaar een band, maar vraag rockiconen P.O.D. wat hen na al die tijd nog steeds inspireert, en ze zullen je vertellen dat ze nog steeds opereren alsof ze eeuwige underdogs zijn. Ja, met elk nieuw album dat ze uitbrengen, met elke show die ze spelen, hebben de mannen nog steeds het gevoel dat ze iets te bewijzen hebben. "We zijn er nog steeds en we maken nog steeds de beste muziek die we ooit hebben gemaakt", vertelt gitarist Marcos Curiel. "Als het gaat om hart en ziel, dan is P.O.D. jouw band”, voegt zanger Sonny Sandoval daaraan toe. "We blijven altijd bewijzen wie we zijn - altijd met die punkrockmentaliteit."

Podfinal1 2Jpg 3(C) Alicia Hauff

Foto: Alicia Hauff

Bijna vijf jaar na hun vorige studioalbum ‘Circles’ keert de band terug met de nieuwe single 'DROP'. Het nummer is een sonische dreun en bevat gastvocalen van Lamb of God-zanger Randy Blythe. "Dit is het ziekste ooit", zegt Curiel over het nummer dat werd geïnspireerd door zijn liefde voor elektronische muziek.